L’Ajuntament demana als aficionats màxima responsabilitat davant el pas de la Volta Ciclista per la Marina

L’Ajuntament demana als aficionats màxima responsabilitat davant el pas de la Volta Ciclista per la Marina

El regidor d’Esports recorda que “estem en plena pandèmia, per la qual cosa és necessari evitar aglomeracions i complir amb la distància social i l’ús de la màscara”


La Volta Ciclista a Espanya arriba a Elx. Demà, 21 d’agost, la 8a etapa de la carrera ciclista, amb eixida a Santa Pola i arribada en La Manga del Mar Menor, discorrerà per l’avinguda de l’Alegria de la Marina.

Des de l’Ajuntament d’Elx, el regidor d’Esports, Vicente Alberola, destaca que “és una bona notícia per als amants del ciclisme i de l’esport en general que l’escamot de la Volta torne a passar pel nostre terme municipal. No obstant això, no podem oblidar que ens trobem encara immersos en una greu pandèmia, per la qual cosa és absolutament necessari evitar aglomeracions i complir amb les més estrictes mesures sanitàries, sobretot, guardant la distància de seguretat i fent ús de la màscara”.

A partir de les deu del matí es prohibirà l’estacionament a banda i banda de l’avinguda fins que finalitze el pas de l’escamot.

Es preveu el tall de trànsit cap a l’itinerari de competició al pas de la dotació amb moto de la Guàrdia Civil que porta la bandera roja.