L’alcalde felicita les jugadores del Club Handbol Elx després de proclamar-se campiones d’Espanya en la final de la Supercopa femenina

L’alcalde felicita les jugadores del Club Handbol Elx després de proclamar-se campiones d’Espanya en la final de la Supercopa femenina

Carlos González destaca que “una vegada més, les nostres ‘Guerreres’ han demostrat que la passió, el talent i l’esforç són la recepta per a superar qualsevol adversitat i aconseguir l’èxit en l’esport”


L’alcalde, Carlos González, ha donat l’enhorabona, en nom de l’Ajuntament, a les jugadores del Club Handbol Elx Visitelche.com «Les Guerreres» per proclamar-se campiones d’Espanya i aconseguir el seu segon títol nacional, després de véncer (18-23) el Súper Amara Bera Bera en la final de la Supercopa femenina, celebrada ahir a Torrelavega.

Una victòria que culmina en una competició en la qual l’equip ha demostrat de nou la qualitat del seu joc i la tenacitat i la constància del seu treball que sempre ha caracteritzat aquestes esportistes i que continua mantenint el club en els primers llocs del panorama esportiu nacional.

“Es tracta d’una autèntica gesta esportiva. El fermall d’or a una temporada històrica per a l’handbol femení d’Elx”, ha assenyalat el regidor il·licità, que ha destacat que “una vegada més, les nostres guerreres han demostrat que la passió, el talent i l’esforç són la recepta per a superar qualsevol adversitat i aconseguir l’èxit en l’esport”.

“Ens sentim profundament orgullosos d’un club seriós i rigorós i d’unes jugadores úniques i extraordinàries, que ens fan gaudir amb el seu joc i que han portat el nom d’Elx al capdamunt de l’handbol femení espanyol”, ha puntualitzat González.

L’alcalde ha destacat el paper de l’entrenador Joaquín Rocamora, com “un factor clau en els èxits de les guerreres, un gran estrateg, un gran motivador i un home que ha forjat un grup molt cohesionat i resilient”.

A més, el responsable de l’Equip de Govern ha desitjat molta sort al CBM en la seua pròxima aventura en la qual es mesuraran amb el KH7 BM Granollers al pavelló Esperanza Lag, el pròxim dissabte a les 18 hores.


L’alcalde, Carlos González, el regidor d’Esports, Vicente Alberola, el regidor de Turisme, Carles Molina, la regidora d’Educació, María José Martínez, i l’edil de Comerç, Felip Sànchez, han rebut les jugadores entre aplaudiments a la plaça de Baix
El alcalde, Carlos González, el concejal de Deportes, Vicente Alberola, el concejal de Turismo, Carles Molina, la concejala de Educación, María José Martínez, y el edil de Comercio, Feliz Sànchez, han recibido a las jugadoras entre aplausos en la Plaça de Baix

Per part seua, l’entrenador de l’equip, Joaquín Rocamora, ha agraït el suport de l’Ajuntament i ha destacat que “afortunadament, s’ha complit la promesa d’aconseguir aquest reconeixement com ja va ocórrer amb el seu primer títol nacional de la Copa de la Reina, conquistada a Canàries al maig”.

La capitana, María Flores, i el president del club, Juanjo Ávila, també han mostrat la seua satisfacció per la rebuda i han agraït el tracte del Consistori.