Elx fa una aposta clara i decidida pel turisme de congressos en l’assemblea de ‘Spain Convention Bureau’

Elx fa una aposta clara i decidida pel turisme de congressos en l’assemblea de ‘Spain Convention Bureau’

El regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Carles Molina, destaca la importància de potenciar Elx com a destinació de reunions, un element que permet la desestacionalització de l’activitat turística


“Elx aposta fort pel turisme de congressos”. Així ho assegura el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Carles Molina, vocal del Consell de Govern del Spain Convention Bureau, que es troba a Sant Sebastià per a promocionar Elx com a destinació turística de reunions.

Molina assisteix aquests dies a la ‘Trobada sobre turisme de reunions’, així com a la ‘Assemblea del Spain Convention Bureaus’, “on es reuneixen les 50 ciutats més importants de turisme de congressos, entre les qual es troba el nostre municipi”, ha apuntat el regidor, que ha afegit que és important que la nostra ciutat siga present on es decideixen els grans esdeveniments i així optar també a ells. “Juntament amb això, aquestes trobades ens permeten compartir amb les grans destinacions les seues experiències en aquesta matèria”.

Molina ha assenyalat que un dels avantatges del turisme de congressos és que permet la desestacionalització de l’activitat turística.

L’Assemblea Anual de Spain Convention Bureau, se celebra els dies 7 i 8 d’octubre al Basque Culinary Centre de Sant Sebastià. Durant aquests dos dies, 57 destinacions de Congressos, entre elles Elx, compartiran i debatran sobre les últimes novetats del turisme de reunions.

Aquesta trobada està dirigida a tècnics i a polítics que participaran en conferències i en tallers de treball, centrats en la nova realitat de les destinacions en l’era postCOVID, així com en l’ús de la sostenibilitat i de la digitalització com a eines de promoció.

A més, Carles Molina participarà a l’Assemblea Anual de Spain Convention Bureau, on s’aprovarà el pla de treball per als pròxims mesos.

El Spain Convention Bureau és una entitat sense ànim de lucre, que naix al si de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i agrupa, en l’actualitat, 57 destinacions de congressos, des de l’any 2009, inclou Elx. La seua finalitat és promoure l’intercanvi d’experiències i d’informació d’aquest sector turístic i realitzar accions encaminades a la promoció conjunta, tant nacional com internacional, de les diferents ciutats de destinació que la componen.