Cooperació al Desenvolupament habilita una secció dins de la web de l’Ajuntament d’Elx dirigida a la ciutadania per a resoldre dubtes i contribuir a l’ajuda humanitària amb Ucraïna

Cooperació al Desenvolupament habilita una secció dins de la web de l’Ajuntament d’Elx dirigida a la ciutadania per a resoldre dubtes i contribuir a l’ajuda humanitària amb Ucraïna

L’edil de l’àrea, Mariola Galiana, considera “necessari canalitzar tota la informació a la ciutadania després de la gran ona de solidaritat que ens està arribant perquè aquesta siga efectiva i d’utilitat tant per als ucraïnesos que continuen al seu país com per als que arriben desplaçats”


La Regidoria de Cooperació al Desenvolupament ha publicat, dins de la web municipal elx.es, una pàgina dedicada a la solidaritat amb el poble ucraïnés, a través de la qual els il·licitans que tinguen interés a ajudar les persones afectades per aquest conflicte bèl·lic puguen informar-se de com realitzar aquesta labor humanitària en les seues diferents facetes.

Aquesta pàgina, a la qual es pot accedir a través de l’enllaç https://www.elche.es/va/derechos-sociales/cartera-de-serveis/cooperacion-al-desarrollo-2/solidaritat-amb-ucraina/, ofereix contingut d’utilitat sobre on entregar material d’ajuda o com acollir famílies o xiquets que han aconseguit escapar de la guerra.

Creiem que és necessari canalitzar tota informació a la ciutadania després de la gran ona de solidaritat que ens està arribant perquè aquesta siga efectiva i d’utilitat tant per als ucraïnesos que continuen al seu país com per als que arriben desplaçats”, ha destacat l’edil de l’àrea, Mariola Galiana, que ha agraït a la població il·licitana la seua col·laboració per a ajudar el poble ucraïnés, així com la implicació de tot el teixit social de la ciutat.

Des de la plataforma també es faciliten adreces de contacte com ara telèfons on es pot obtindre informació personalment o correus electrònics als quals escriure per a sol·licitar més dades. Així mateix, ofereix adreces web d’altres organismes i institucions on estan publicats continguts d’interés, entre els quals es troba, fins i tot, un vocabulari bàsic per a poder entendre’s amb les persones acollides.

La web inclou recomanacions i consells sobre com i on canalitzar les ajudes i la importància d’estar ben informat a través de fonts oficials o de mitjans de comunicació acreditats per a evitar les falses notícies.

Els interessats que desitgen posar-se en contacte amb Cooperació al Desenvolupament per a aportar algun tipus d’ajuda a les víctimes del conflicte ucraïnés poden dirigir-se per telèfon a la Regidoria 966 658 062 o bé escriure al correu electrònic cooperacion@elche.es.