El Voluntariat pel Valencià a Elx 2022

Vols ser aprenent/a – Vols ser voluntari/ària?

L’Ajuntament d’Elx ofereix el programa del Voluntariat pel Valencià a través d’AVIVA Elx (Agència de Promoció del Valencià).

El Voluntariat pel Valencià posa en contacte persones que volen llançar-se a parlar valencià amb voluntaris lingüístics que puguen dedicar a conversar una hora a la setmana durant 10 setmanes

Si estàs interessat/ada en el programa, per participar com a aprenent/a o com a voluntari/ària, hauràs d’emplenar el full d’inscripció corresponent i enviar-lo a la nostra adreça electrònica promociovalencia@elx.es.

El termini per a fer la inscripció al Voluntariat serà fins a començaments de setembre de 2022.

Una vegada configurades les parelles lingüístiques, començaran les sessions.

 


Procés: Voluntariat 2021

Termini per a apuntar-s’hi fins al 15 de març. Les sessions van començar el 22 del mateix mes.
El Voluntariat pel Valencià s’organitza en 10 sessions (mínim) on persones que volen aprendre o millorar la seua parla es troben amb persones que tenen suficient competència lingüística com per a poder ajudar-los. Són totalment altruistes i, si tots dos hi estan d’acord, poden fer més sessions.

El 2021, vam tindre 5 persones voluntàries i 22 aprenents. S’hi van formar 8 grups de conversa (3 dels voluntaris en tenien 2); de manera que, finalment, es van formar 6 grups amb 3 aprenents i dos amb 2.