NORMES GENERALS

NORMES GENERALS

MÚSICA
El consistori disposa de diferents peces musicals preestablides. En cas que les persones contraents/pares o tutors vulguen alguna música concreta, hauran de comunicar-ho prèviament.

 

DECORACIÓ FLORAL
En cas que els contraents/pares o tutors vulguen adornar o decorar el saló de celebracions hauran d’indicar-lo prèviament, i sempre aquests arranjaments correran per compte dels contraents/pares o tutors.

 

LECTURA D’ALGUN CONVIDAT
Si les parelles desitgen que algun dels convidats llija unes paraules en la cerimònia, hauran de comunicar-ho prèviament.

 

FOTÒGRAF O VÍDEO
L’Ajuntament no disposa d’aquest servei. Si les persones contraents/pares o tutors volen aquest servei hauran de gestionar-lo ells personalment i assumir el seu cost.

 

PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL
S’haurà de comunicar prèviament l’assistència de persones amb diversitat funcional que necessiten l’ascensor per a accedir a la planta on se celebren les cerimònies.

 

PIROTÈCNIA
Queda prohibit l’ús d’artefactes pirotècnics, segons estableix l’Ordenança Municipal de Protecció contra la Contaminació Acústica.

 

PÈTALS, CONFETIS, ARRÒS,…
Amb la finalitat de mantindre el decòrum i neteja del saló de Plens i voltants, queda prohibit llançar arròs, pètals, confetis… dins i fora d’aquest.

 

VEHICLES
Durant el temps de la cerimònia les parelles tindran reservat un espai d’aparcament per a dos cotxes a l’entrada de l’Ajuntament, enfront del Mercat Central.

 

STREAMING
A causa de la situació actual de la pandèmia, i amb motiu de les restriccions d’aforament, l’Ajuntament d’Elx posa a la disposició dels contraents/pares o tutors que ho desitgen el servei de streaming, que consisteix a retransmetre la cerimònia de manera que puguen en temps real visualitzar-la aquells convidats «virtuals» que ho desitgen en els seus mòbils, ordinadors…

Aquest servei s’haurà de sol·licitar adjuntant la taxa corresponent a través del correu ceremonias@elche.es.

 

Dades de contacte


Plaça de Baix, 1 | 03202

Tel. 96 665 8030

ceremonias@elche.es