SUPERXEF SÈNIOR

La Regidoria de Polítiques de Majors organitza el II Concurs Gastronòmic “Superxef Sènior”, en què els nostres majors podran demostrar els seus dots culinaris difonent les seues virtuts i habilitats en la cuina, contribuint a la seua permanència en el temps a través de les noves generacions.

PARTICIPANTS

Podran participar totes aquelles persones majors de 60 anys i empadronades en el terme municipal d’Elx almenys durant els dos últims anys anteriors a la data d'aprovació d'aquestes bases. La participació és a títol individual i no podran presentar-se cuiners professionals en actiu o que ho hagen sigut en algun període de la seua vida laboral. Queden fora de concurs els guanyadors de l’edició anterior.

INSCRIPCIONS

Els participants hauran de lliurar la inscripció en qualsevol de les oficines municipals d'atenció al ciutadà (OMAC), amb les seues dades personals, fotocòpia del DNI i la descripció detallada de la recepta que elaboraran. Enguany, com a novetat, cada participant haurà d’acudir amb el seu assistent/ajudant que col·laborarà amb ell en les tasques de transport i neteja.


LLOC I DATA DE CELEBRACIÓ

El concurs se celebrarà en les instal·lacions de l'Escola Municipal d'Hostaleria (carrer President Lázaro Cárdenas del Río, núm. 1).

SELECCIÓ I ORGANITZACIÓ DE CONCURSANTS

El concurs està previst per a la participació d'un màxim de 60 persones. Si el nombre de participants superara aquesta xifra, seran admesos a concurs per rigorós ordre d'inscripció en el Registre General de l'Ajuntament.
Per motius tècnics, l'organització del concurs crearà quatre grups de 15 persones, a qui se'ls assignaran el dia de participació per mitjà d'un sorteig en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Elx.

JURAT

El jurat està compost pels diferents xefs.

LLIBRE 2017

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Bases completes per les quals es regeix aquest concurs:
Regidoria de Polítiques de Majors (pl. Menéndez Pelayo, 2, baix)
96 665 82 63
mayores@elx.es

IMATGES SUPERXEF SÈNIOR 2017